Behandeling

 

 

Het consult

Tijdens het eerste consult worden de klachten met u besproken en wordt uw ziektegeschiedenis met u doorgenomen.

Vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaats op de drie onderling afhankelijk systemen (bewegingsapparaat, inwendige organen, cranio-sacrale systeem). Op grond van de bevindingen uit het onderzoek volgt er ook gelijk een behandeling.

Daarnaast kunnen er leef-, houdings- en voedingsadviezen gegeven worden. Deze zijn ter ondersteuning van de behandeling en om het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

 

Afhankelijk van de klachten vindt er een controle plaats om het resultaat te bespreken en eventueel verder te behandelen.

Een consult duurt één uur en kost € 90,-, dit kunt u na de behandeling voldoen per pin of per contant. U kunt ervan uit gaan dat de frequentie van behandelen in het begin één behandeling per 3-4 weken is. Hoe beter het gaat, hoe meer tijd er tussen de behandelingen komt.

 

Er zijn steeds meer verzekeringen die het consult (gedeeltelijk) vergoeden. Een overzicht van de verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u vinden op de site van zorgwijzer.nl.

 

 

Een afspraak maken

 

Nieuwe patiënt:

Een afspraak kunt u maken via de knop “Afspraak maken” rechts bovenaan de pagina.

Wanneer u uw gegevens invult en deze opstuurt krijg ik hier een bericht van. Wanneer de afspraak op het betreffende tijdstip door kan gaan, bevestig ik deze via een e-mail.

Vervolgens stuur ik u nog een e-mail met het verzoek een intakeformulier (vragenformulier) in te vullen. In het intakeformulier wordt er gevraagd naar uw huidige klachten en uw voorgeschiedenis. Al uw gegevens komen direct in uw eigen dossier en worden vertrouwelijk behandeld.

 

U bent in behandeling bij mij:

U kunt inloggen om uw gegevens te controleren en te kijken wanneer we een afspraak gepland hebben. U kunt uw afspraak niet veranderen, hiervoor dient u contact met me op te nemen, via e-mail of telefonisch.

 

U bent ooit patiënt geweest en hebt nog uw inloggegevens:

Dan kunt u door in te loggen, uw gegevens inzien, en wanneer nodig, herzien en een nieuwe afspraak maken.

 

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig om een afspraak te maken. Wel is het wenselijk dat u uw huisarts informeert over de behandeling bij een toekomstig bezoek.

 

 

 

 

 

Raisa Geurtsen D.O. Osteopathie  | Molenstraat 5M, 5581 JT Waalre | 06-24229479