Behandeling

Het consult

Tijdens het eerste consult worden de klachten met u besproken en wordt uw ziektegeschiedenis met u doorgenomen.

Vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaats op de drie onderling afhankelijk systemen (bewegingsapparaat, inwendige organen, cranio-sacrale systeem). Op grond van de bevindingen uit het onderzoek volgt er ook gelijk een behandeling.

Daarnaast kunnen er leef-, houdings- en voedingsadviezen gegeven worden. Deze zijn ter ondersteuning van de behandeling en om het zelf-herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Afhankelijk van de klachten vindt er een controle plaats om het resultaat te bespreken en eventueel verder te behandelen.

Een consult duurt 45 tot 60 minuten en kost € 92,50 dit kunt u na de behandeling voldoen per pin of per contant. U kunt ervan uit gaan dat de frequentie van behandelen in het begin één behandeling per 3-4 weken is. Hoe beter het gaat, hoe meer tijd er tussen de behandelingen komt.

Er zijn steeds meer verzekeringen die het consult (gedeeltelijk) vergoeden. Een overzicht van de verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar kunt u vinden op de site van zorgwijzer.nl.